У вівторок, близько 19:00 в Павлограді, Дніпропетровської області, з вікна недобудови випав 12-річний хлопчик, в слідстві чого його терміново госпіталізували. Про стан підлітка і подробиці події повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на прес-службу поліції.

Відомо, що про інцидент повідомили дві дівчинки, які прогулювалися неподалік. Постраждалого підлітка спочатку госпіталізували у важкому стані в лікарню інтенсивного лікування в Павлограді, а пізніше за допомогою санавіації направили в обласну дитячу лікарню Дніпра на вулиці Космічна. Поліція повідомила, що хлопець росте в благополучній родині і раніше не перебував на профілактичному обліку в правоохоронних органах.

Дніпровські медики рятують підлітка, який випав з вікна закинутки в Павлограді / скріншот з відео

Як повідомили в обласній лікарні, дитина на даний момент знаходиться в реанімації. Стан важкий стабільний, підліток отримав серйозну черепно-мозкову травму. Наразі лікарі роблять все можливе, щоб зберегти йому життя.

У поліції розповіли, що 12-річний хлопець випав з вікна недобудованого будинку з третього поверху, проте в ході огляду місця події правоохоронці встановили, що падіння сталося з другого. Тим вечором хлопець гуляв у занедбаному будинку разом з друзями.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпровські підлітки каталися на гойдалки і впали разом з нею.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Дніпропетровщині школярі зняли зворушливий ролик про останній дзвінок.

Також Знай.иа писав, що в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.