У Дніпрі співробітниками Національної поліції в Дніпропетровській області було викрито незаконну діяльність трьох студій, в яких надавалися інтимні послуги через інтернет. Про це повідомляє прес-служба відомства на офіційному сайт.

У вівторок, 26 травня, поліцейськими з управління боротьби зі злочинами, які пов'язані з торгівлею людьми, спільно зі слідством і полком поліції спецпризначення, були проведені санкціоновані обшуки на території трьох борделів, розташованих в центрі міста.

У Дніпрі викрили незаконну діяльність трьох борделів / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

За підсумком, співробітникам правоохоронних органів вдалося вилучити системні блоки, монітори, веб-камери та інші речові докази, які вказують на факт надання сексуальних послуг онлайн.

Правоохоронці встановили особи 16 веб-моделей, вік яких варіюється від 18 до 39 років. Дівчата, шляхом використання мережі Інтернет, надавали сексуальні послуги онлайн, а їх посередник отримував дохід від нелегального бізнесу в розмірі близько 400 тисяч гривень щомісяця.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Дніпрі викрили незаконну діяльність трьох борделів / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

На даний момент поліція продовжує розслідування, яке спрямоване на встановлення особи всіх осіб, які могли бути причетні до незаконної діяльності. Наразі триває досудове розслідування кримінальної справи, яка оформлена відповідно до 2 ч. 302 ст. КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Стаття передбачає тюремне ув'язнення до 5 років.

Нагадаємо, раніше Киберполиция затримала днепрянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячих відео інтимного характеру.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік спробував пограбувати магазин з сокирою в руках.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі під час пожежі в житловому будинку виявили тіло жінки.