В Дніпропетровській області чоловіка позбавили волі на 13 років за вбивство неповнолітньої та крадіжку. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайт прокуратури Дніпропетровської області.

Згідно з постановою Жовтневого районного суду міста Кривий Ріг, 25-річний громадянин, який раніше вже був судимий, був визнаний винним у скоєнні кримінальних злочинів відповідно до ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України (умисне вбивство, розбій).

Правоохоронці повідомляють, що подія сталася ще в червні минулого року в селі Миролюбівка, П'ятихатський район, Дніпропетровська область. Зловмисник розпивав спиртні напої разом з 13-річною знайомою, після чого запропонував дівчинці вступити в сексуальний контакт, на що вона погодилася.

Прокуратура Дніпропетровської області засудила чоловіка за вбивство 13-річної дівчинки / скріншот з відео

За інформацією слідства, чоловік завів дівчинку в гущавину лісосмуги, щоб усамітнитися, але коли побачив її мобільний телефон, з корисливих цілей задушив. Після скоєння злочину 25-річний обвинувачений вирішив заховати її тіло в заростях чагарнику, зняв з неї одяг і взуття, забрав мобільний телефон та залишив місце злочину. Під час допиту чоловік повністю визнав свою провину.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Постанову Жовтневого районного суду в Кривому Розі підтримала прокуратура Дніпропетровської області. Згідно з рішенням правоохоронців, чоловіка засудили до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі викрили незаконну діяльність трьох порностудій.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі чоловік спробував пограбувати магазин з сокирою в руках.

Також Знай.иа писав, що киберполиция затримала днепрянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячих відео інтимного характеру.