Дніпро накрила потужна злива з грозою, яка перевершила за масштабами попередні опади. Про це повідомляє видання "Наше Місто", надавши фотографії наслідків стихії.

З самого ранку дніпряни можуть спостерігати сильну зливу, яку, до всього іншого, супроводжує ще й гроза. Настільки потужні опади вперше відвідали місто за останні три місяці весни. На даний момент дощ практично припинився, однак синоптики не радять розслаблятися, оскільки дощова погода затримається в місті ще надовго.

У Дніпрі вперше за весну пішов сильний дощ / фото: Наше Місто

Незважаючи на те, що в четвер, 28 травня, в Дніпрі буде тепло – 21-23 градусів тепла – прогноз Укргідрометцентру говорить про наявність опадів. Приблизно в обід городяни можуть чекати на грозу. Вітер буде змінних, швидкістю 5-10 м/с.

З 29 по 31 травня синоптики також обіцяють дощову погоду, яка може не припиниться навіть до початку наступного місяця. Лише в п'ятницю можуть бути деякі прояснення в погоді, однак це ненадовго. Температура повітря буде тішити городян, коливаючись в районі 20 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Дніпрі вперше за весну пішов сильний дощ / фото: Наше Місто

У Дніпрі вперше за весну пішов сильний дощ / фото: Наше Місто

Прогноз погоди Укргідрометцентру / скріншот

Нагадаємо, раніше ДСНС в Дніпропетровській області попереджали про небезпеки і густому тумані в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпряни помітили в небі коня з хмар.

Також Знай.иа писав, що прогноз погоди на літо покаже норовливий характер – раптові опади і температурні гойдалки