У Дніпрі на вулиці Калиновій молодий хлопець вибіг під колеса машини, в результаті чого спровокував зіткнення. Про подробиці події повідомляє видання "Дніпро оперативний".

У Дніпрі хлопець кинувся під колеса машини / фото: Дніпро оперативний

Повідомляється, що ДТП сталося у середу, 27 травня, приблизно о 22:00 на перехресті Калиновій та Образцова в бік Слобожанського проспекту. Автомобіль Nissan рухався по крайній лівій смузі по вулиці Калиновій, як раптом з тротуару вибіг 19-річний хлопець і буквально стрибнув під колеса.

Очевидці викликали на місце події бригаду швидкої допомоги, яка госпіталізувала хлопця в міську клінічну лікарню №6. На даний момент правоохоронні органи проводять розслідування, щоб з'ясувати всі подробиці події. Сам автомобіль був евакуйований на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно співробітники Патрульної поліції в Дніпропетровській області зловили на хабарі п'яного громадянина, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд, однак той відмовився. В такому випадку правоохоронці взялися за складання адміністративного проколу. Щоб уникнути відповідальності,водій підсунув патрульним 150 доларів. Відмовившись від хабара, патрульні нагадали водієві про кримінальну відповідальність. І тим не менш, чоловік все ж наполягав на хабарі. В результаті правоохоронцям довелося викликати на підмогу слідчо-оперативну групу Самарського відділення поліції для подальшого з'ясування обставин.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів".