У Дніпрі невідомий забруднив обладнання на спортивному майданчику солідолом, щоб ніхто не заважав його відпочинку. Про це повідомляє паблік "Х**вий Дніпро" в Telegram.

Мешканці приватного сектора в Амур-Нижньодніпровському районі по вулиці Заярській показали, що створив невідомий "активіст" з одним з спортивних майданчиків. Незважаючи на те, що сам по собі майданчик невеликий і складається лише з тенісного столу, футбольних воріт і кількох тренажерів, хтось додумався заборонити дітям вхід навіть на цю територію.

У Дніпрі невідомий обмазав спортивний майданчик солідолом / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Місцеві жителі розповіли, що невідомий обмазав весь майданчик солідолом, причому досить щедро, що не можна навіть доторкнутися до штанги на воротах. Вони повідомили, що підозрюють одного чоловіка, який живе поруч зі спортмайданчиком і постійно незадоволений шумом.

На фотографіях можна побачити, що солідол буквально скрізь: на тенісному столі, футбольних воротах, тренажерах і колесах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загострення маразму на вулиці Заярська, - підписав автор пост в Telegram

У Дніпрі невідомий обмазав спортивний майданчик солідолом / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі невідомий обмазав спортивний майданчик солідолом / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, що на Игрене хворі на туберкульоз втікають з лікарні і розгулюють по вулиці.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі біля житлового будинку поселився рій бджіл.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік спробував пограбувати магазин з сокирою в руках.