На Дніпропетровщині непутяща мати залишила сімох дітей буквально сиротами, відправившись на пошуки нової любові. Про подробиці трагічної історії розповідають "Надзвичайні новини. ICTV" у своєму сюжеті.

Повідомляється, що жінка кілька місяців тому залишила сімох дітей на бабусю і поїхала в пошуках нової любові, однак сусіди навіть не здивовані такому вчинку. Вони розповіли, що одного малюка жінка покинула ще в пологовому будинку, а другого втопила, що, правда, вийшло випадково.

Купалися у ванній, цій Саші було 3 роки і був ще маленький хлопчик. Залишила їх у воді у ванні, а пили з чоловіком. І цей хлопчик втопився, а бабуся дізналася і забрала цю Сашу, - розповідає сусідка.

На Дніпропетровщині горе-мати залишила сімох дітей і відправилася до коханця / скріншот з відео

Горе-мати пропала 3 березня і досі не оголошувалася. За словами сусідів, жінка любила випивати, і сама часто потребувала допомоги дітей. Сусідка розповіла, що якось бачила її лежачою п'яною біля під'їзду, а діти допомагали їй піднятися на ноги.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Журналістам вдалося розшукати жінку, однак від спілкування та відмовилася. Мати її нового обранця заявила, що не сприймає нову невістку і хоче якомога швидше від неї позбутися. Як тільки правоохоронці дізналися про подію, забрали дітей з дому і відправили на стаціонар в дитячу лікарню. Незабаром їх повинні направити в реабілітаційний центр.

Коли поліція забирала дітей, мати відмовилася навіть приїхати і з ними попрощатися.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 16-річного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі молодий хлопець кинувся під машину.

Також Знай.иа писав, що на Дніпропетровщині засудили чоловіка, який причетний до загибелі 13-річної дівчинки.