У п'ятницю, 29 травня, всі українські школярі повинні були святкувати свій останній дзвінок, однак через пандемію коронавіруса, зробити це їм доведеться дистанційно. Підтримати своїх учнів і випускників вирішили вчителя дніпровських шкіл, записавши зворушливе відеозвернення, передає Департамент гуманітарної політики Дніпровськоъ міськради у Facebook.

Дніпровські вчителя оригінально привітали школярів з останнім дзвоником / скріншот з відео

На жаль, у цьому році школярі змушені вирушити на літні канікули без звичного останнього дзвоника та шкільної лінійки. Випускники так і не одягнуть святкові вбрання для випускного балу, і не зможуть всі разом попрощатися з улюбленими вчителями.

Але щоб школярі Дніпра не сумували з цього приводу, викладачі вирішили трохи розвеселити своїх вихованців і провести незвичайний останній дзвінок. Вони зняли зворушливе відео, на якому влаштували дискотеку, займалися спортом, танцювали випускний вальс і, звичайно ж, подзвонили у дзвіночок.

Дніпровські вчителя оригінально привітали школярів з останнім дзвоником / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відеоролик вийшов яскравим, сміливим. Діти і батьки, напевно, вперше побачили строгих директорів в такому образі.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині школярі зняли зворушливий ролик про останній дзвінок.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі відновлять роботу дитячих садків.

Також Знай.иа писав, що дніпровські підлітки каталися на гойдалки і впали разом з нею.