У Дніпрі 29 травня відзначили свято останнього дзвоника для випускників шкіл. Незважаючи на те, що масових святкувань не проводили, деякі учні вирішили зібратися разом за святковим столом, нехай навіть у «Макдональдсі». Про це пише «Днепр вечерний».

Відзначається, що діти в святкових вбраннях, з традиційними стрічками випускників приїхали в мікроавтобусі в «Макдональдс», розташований на площі Старомостовій. При цьому свідки зазначають, що на колишніх учнях не було медичних масок, і соціальної дистанції вони не дотримувалися.

Фото: «Днепр вечерний»
Фото: «Днепр вечерний»

Фото: «Днепр вечерний»
Фото: «Днепр вечерний»

Фото: «Днепр вечерний»
Фото: «Днепр вечерний»

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото: «Днепр вечерний»
Фото: «Днепр вечерний»

Однак повноцінно посидіти в кафе у молодих людей не вийшло – в середину «Макдональдса» їх не пустили, а столики на вулиці виявилися мокрими через дощ. Тому випускники перекусили на швидку руку, стоячи біля кафе, і вирушили на прогулянку далі.

І все-таки, останній дзвінок запам'ятається цим учням надовго, адже ніхто до них не відзначав цей день в умовах карантину.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що на Франківщині заборонили випускні вечори з-за карантину і запропонували заміну.

Також Знай.uа повідомляв, що Івано-Франківськ стане районним центром.

Нещодавно Знай.uа передавав, що вчителька за час карантину схудла на 25 кілограмів, щоб повести дітей в гори.