У Дніпрі в тролейбусі №5 відбувся неприємний інцидент через пасажира, який відмовлявся дотримуватися протиепідеміологічних норм. Про це повідомляє видання "Наше Місто", посилаючись на слова директора з експлуатації та перевезень КП "Дніпровський електротранспорт" ДГС Володимира Сусленкова.

Він розповів, що інцидент стався на вулиці Фабра. В салон тролейбуса зайшов пасажир з явними ознаками алкогольного сп'яніння, не маючи при собі засобів індивідуального захисту у вигляді маски і рукавичок. Коли йому було зроблено зауваження, він вступив у конфлікт з пасажирами та кондуктором. Відмовившись надягати ЗІЗ, чоловіка спільними зусиллями виштовхали з транспорту. Після цього тролейбус продовжив маршрут з 10-хвилинною затримкою.

В Дніпрі з тролейбуса виштовхали п'яного чоловіка без маски і рукавичок / фото: t.me/DepTransDMR

Як повідомив Володимир Сусленко, ні кондуктор, ні водій (електротранспорту або автобуса) не має повноважень застосовувати якісь дисциплінарні або адміністративні санкції до порушників карантинного режиму. Вони можуть лише сприяти пасажирам у виконанні протиепідемічних заходів.

Зазначимо, що незважаючи на запуск громадського транспорту у Дніпрі в стандартному режимі, для поїздок необхідно обов'язково мати при собі засоби індивідуального захисту у вигляді маски і рукавичок. Крім цього, кількість пасажирів у транспорті не повинна перевищувати кількість сидячих місць.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновлюють внутрішньообласні рейси.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.