Під Дніпром чоловік убив 46-річну знайому, а щоб замести сліди кинув її тіло в річку. Про подробиці події повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області на офіційному сайті.

Повідомляється, що розправа сталася в одному з селищ Петриківського району Дніпропетровської області. 29 травня місцеві жителі побачили в річці Оріль тіло, до ноги якого був прив'язаний шлакоблок.

У ході розслідування правоохоронцям вдалося встановити, що загиблою виявилася 46-річна жінка з міста Кам'янське, яка 27 травня приїхала відпочивати до знайомої подружній парі. Під час застілля між нею та 35-річним господарем виник конфлікт, в ході якого чоловік сильно вдарив потерпілу по голові.

Під Дніпром чоловік убив 46-річну знайому і скинув її тіло в річку / фото: ГУНП Дніпропетровської області

Пізніше підозрюваний розповів, що жінка прилягла відпочити, а на ранок наступного дня він виявив її мертвою. Щоб уникнути покарання, чоловік "упакував" загиблу і прив'язав до її тіла шлакоблок. Зануривши тіло в автомобіль він вивіз її на річку Оріль і скинув у воду.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Підозрюваний затриманий і доставлений у відділення поліції. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше на Днепровщине заарештували групу осіб, які довгий час знущалися над дітьми-сиротами.

Як повідомляв портал Знай.иа у Полтавській області загинув 27-річний поліцейський з Дніпра.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром горе-матір кинула сімох дітей і пішла в загул.