У місті Верхівцеве Верхньодніпровського району Дніпропетровської області у січні 2019 року 9-класник поглумився над малолітнім хлопчиком, примусивши його до орального і анального сексу. Про подробиці події і рішення суду повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень.

У рішенні суду зазначено, що події відбувалися в січні 2019 року. 9-класник рубав дрова в місцевій лісопосадці, як раптом до нього підійшов маленький хлопчик і попросив грошей на морозиво. Той йому відмовив, проте хлопчик залишився спостерігати за роботою підлітка, коли всі його друзі вже розбіглися.

Під Дніпром старшокласник поглумився над маленьким хлопчиком / скріншот з відео

За словами потерпілого, 9-класник почав ганятися за ним по лісі, погрожуючи сокирою. Після того, як вони опинилися у віддаленому від людей місці, старшокласник вирішив скористатися фізичною і віковою перевагою, насильно вступивши з малолітнім у сексуальний контакт. Спочатку він засунув свої геніталії в оральний отвір, пізніше, з використанням презерватива, - в анальний. В результаті насильницьких дій, дитина отримала легкі тілесні ушкодження.

У ході розслідування старшокласник повністю визнав свою провину і просив правоохоронців не садити його у в'язницю. Родині постраждалої дитини відшкодували моральну та матеріальну шкоду, вони більше претензій не мають. Самого ж зловмисника покарали:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

…визнати винним у вчиненні пред'явленого обвинувачення за ч. 4 ст. 152 КК України, із застосуванням ст. 69 КК України та призначити йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, - повідомляється у рішенні суду.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі медики поставили на ноги хлопчика, який впав з 3-метрової висоти.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром горе-матір кинула сімох дітей і пішла в загул.

Також Знай.иа писав, що на Днепровщине заарештували групу осіб, які довгий час знущалися над дітьми-сиротами.