У понеділок, 1 червня, в одному з дніпровських тролейбусів стався конфлікт між пасажиром і працівниками електротранспорту. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався приблизно опівдні на проспекті Олександра Поля в тролейбусі №2048. За словами очевидців, в салон електротранспорту на зупинці "Юність" зайшов чоловік без засобів індивідуального захисту (маски і рукавичок). Кондуктор і водій зробили пасажиру зауваження і попросили надіти маску або покинути зал, проте той відмовився, почавши скандалити. Водієві довелося викликати співробітників поліції.

У Дніпрі неадекватний пасажир намагався побитися з водієм тролейбуса / скріншот з відео

Після цього неадекватний пасажир спробував увірватися в кабіну водія, однак один з пасажирів став на захист працівника електротранспорту. Чоловік побився з правопорушником і за підсумком зламав руку.

Порушнику вдалося втекти з місця події. На місце прибув наряд поліції, який оформив протокол і зняв водія з маршруту, як потерпілого, для складання адміністративного протоколу.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто нагадати, що наявність маски і рукавичок для поїздок у громадському транспорті Дніпра – обов'язково.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі пасажир відмовився надягати маску в тролейбусі і нарвався на конфлікт.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.