В місті Павлоград Дніпропетровської області співробітникам Національної поліції вдалося розшукати 15-річну дівчинку, яка зникла кілька днів тому. Про це повідомляє прес-служба Павлоградського відділення поліції ГУНП у Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що у вівторок, 2 червня, співробітникам поліції вдалося розшукати 15-річну дівчину, яка пішла з дому 29 травня, але не повернулася додому у визначений батьками час. Періодично дочка відправляла матері смс-повідомлення: "Не хвилюйся. У мене все добре. Я у друзів".

У Павлограді поліція розшукала 15-річну втікачку / фото: Facebook Павлоградського відділення поліції ГУНП в Дніпропетровській області

Протягом трьох діб батьки власними зусиллями намагалися знайти зниклу дочку, проте у них нічого не вийшло. На четвертий день вони звернулися в правоохоронні органи, які встановили місцезнаходження дівчинки і повернули її додому протягом двох годин.

У Павлоградському відділенні поліції розповіли, що, на щастя, проти дівчинки ніхто не здійснював протиправних дій. Про те, де переховувалася юна "втікачка" не повідомляється. Працівники ювенальної превенції провели з дитиною і батьками роз'яснювальну бесіду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Пост Павлоградського відділення поліції ГУНП в Дніпропетровській області в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.иа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.