У Дніпрі відновлює роботу найбільший басейн міста "Метеор". Про нові умови користування спортивним комплексом повідомляється на його сторінці в Facebook.

Як повідомляє адміністрація клубу спортивного плавання "Метеор", вже з 3 червня комплекс відкриває свої двері для спортсменів, однак будуть діяти деякі обмеження згідно з постановою Міністерства охорони здоров'я, яка набрла чинності з 1 червня 2020 року.

У Дніпрі відновлює роботу басейн Метеор / скріншот з відео

Попередньо до 22 червня 2020 року, в "Метеорі" буде заборонено проведення групових занять з дітьми, віком до 12 років і з кількістю більше 10 осіб. Басейн буде функціонувати для навчально-тренувальних груп 2-го року навчання і старше, за умови одночасного перебування на доріжці не більше 6 чоловік.

У спорткомплексі акцентували увагу на тому, що заняття в малих ваннах проводитися не будуть. На цьому етапі частково буде відновлено навчально-тренувальний процес у групах попередньої базової підготовки 3-го року навчання і старше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім цього, клуб вводить деякі обмеження щодо функціонування басейну:

  • обмеження по площі проведення групових занять;
  • обмеження підлогу кількості людей у роздягальнях і душових;
  • обмеження за загальною кількістю людей, що знаходяться в комплексі.

Що стосується відновлення групових занять, адміністрація комплексу буде розглядати це питання на наступних етапах ослаблення карантину.

Пост Клубу спортивного плавання Метеор у Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі призупинено будівництво метро через чиновників Держпраці.