У Дніпрі в обласній лікарні імені Мечникова не збираються звільняти людину, яка була засуджена за отримання неправомірної вигоди з п'яти медсестер. Про подробиці інциденту розповідає Дніпро.TV у своєму сюжеті.

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова продовжує працювати лікар, засуджений за отримання хабара / скріншот з відео

Повідомляється, що керівник обласного Центру радіаційної безпеки лікарні імені Мечникова Фаїна Кулікова у лютому поточного року була затримана співробітниками СБУ за отримання хабарів від п'яти медсестер приватної стоматології. 27 травня 2020 року суд затвердив угоду зі слідством, засудивши обвинувачену і винісши судовий вирок.

Проте, незважаючи на доказ провини Фаїни Кулікової, сама вона не збирається залишати насиженную посаду. Як жінка пояснила журналістам, її вирок не є кримінальним, а має адміністративний характер. Тому, заплативши штраф понад 20 тисяч гривень, засуджена продовжує очолювати Центр радіаційної безпеки.

Журналісти звернулися до керівництва лікарні імені Мечникова, а зокрема до головного лікаря Сергія Риженка. Але оскільки керівника на робочому місці не виявилося, на поставлені запитання відповідав його заступник Юрій Скребець.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова продовжує працювати лікар, засуджений за отримання хабара / скріншот з відео

Чоловік не зміг відповісти журналістам, оскільки вважає себе некомпетентним у даному питанні, так і взагалі, за його словами, керівництво обласної лікарні імені Мечникова не має ніякого відношення до Фаїні Куликової і центру, який вона очолює.

Докладніше дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, раніше міністр юстиції України Денис Малюська розповів про відкриття платних камер в СІЗО в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські чиновники під шумок карантину віджимають дитячий інтернат.

Також Знай.иа писав, як на Дніпропетровщині вводили антикорупційний аукціон Prozorro.