Дніпряни і жителі інших регіонів України зіткнулися з проблемами в додатку Приват24 від Приватбанку. Прес-служба відомства повідомила про вирішення проблеми на своїй сторінці в Facebook.

У четвер, 4 червня, користувачі Приватбанку поскаржилися на масштабний збій у додатку Приват24. За словами клієнтів, їм не вдається пройти авторизацію і скористатися якимись послугами. Збій в роботі сервісу стався близько 10 ранку. Незважаючи на те, що проблему обіцяли вирішити протягом години, користувачі як і раніше не можуть скористатися послугами сервісу.

Друзі, Авторизація в Приват24 і дзвінки до контакт-центру банку тимчасово недоступні. Незручності в найближчий час будуть зняті нашими фахівцями. Процесинг Приватбанку, мережа банкоматів і оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює в звичайному режимі. Підтримка в чаті на сайті банку та в особистих повідомленнях на цій сторінці допоможе вам з вирішенням питань. Дякую за розуміння!

Пост Приватбанку в Facebook / скріншот

Користувачі мережі були вкрай обурені даними збоєм і висловили своє обурення в коментарях під публікацією банку:

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Коментарі під постом Приватбанку в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Приватбанку в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Приватбанку в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше шахраї знайшли новий спосіб вкрасти гроші у клієнтів Приватбанку.

Як повідомляв портал Знай.иа нардеп розкрив схему, як гроші ходять по колу в банках.

Також Знай.иа писав, що Мінфін розширив список банків для виплати пенсій, допомог і зарплат працівникам бюджетних установ.