У Дніпрі почалося засідання суду, на якому розглядається справа про жінку педагога, яка знущалася над своїми дітьми. Про це у своєму сюжеті розповідає "11 канал".

Повідомляється, що минулого літа в квартирі дніпровського педагога правоохоронці знайшли хлопчика, яка був прикутий ланцюгом до дивана і сидів з зав'язаними очима. Він був одним з трьох дітей, які перебували під опікою громадянки Житник.

У Дніпрі судять педагога, яка катувала своїх дітей / скріншот з відео

На сьогоднішньому засіданні підсудна відмовилася переглядати відеодокази без присутності свого другого адвоката. Секретар Кіровського суду розповіла, що на відео – допит потерпілого хлопчика. Найімовірніше, він був одним з усиновлених дітей. Суд задовольнив прохання Житник і переніс засідання на 27 липня 2020 року. На даний момент термін утримання підсудної під вартою було продовжено.

Варто нагадати, що дитину виявили завдяки анонімному дзвінку в поліцію. Співробітники правоохоронних органів забрали скутого ланцюгами хлопчика і направили його на судово-медичну експертизу. Над його станом також працювали психологи. З жінкою-садисткою також проживали четверо дітей – 4,6, 8 і 13 років. Підсудна є офіційним опікуном трьох молодших.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Згідно з постановою прокуратури Дніпра, Житник була взята під варту, а її справу було передано до суду.

У Дніпрі садистка прикувала маленького хлопчика ланцюгом до дивану / фото: Національна поліція

Нагадаємо, що у дніпровській лікарні ім. Мечникова не збираються звільняти лікаря, якого засудили за отримання хабара.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рятувальники дістали немовля із закритої машини.