У місті Кам'янське Дніпропетровської області поліція розшукує громадянина, який шахрайським способом обшукував літніх людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що поліція Кам'янського розшукує зловмисника, якого підозрюють у скоєнні низки злочинів за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Його звуть Колесник Роман Юрійович, 1991 року народження.

У поліції розповіли, що його підозрюють в обшуку літніх людей шахрайським способом. На даний момент чоловік може переховуватися у Вінницькій області.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження підозрюваного, або ви володієте інформацією про нього, прохання звернутися в Кам'янське відділення поліції по телефону: 102, (096) 586 94 41, 098 543 07 08. Анонімність гарантується.

Поліція Кам'янського розшукує шахрая, який обчищав пенсіонерів / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що в Кам'янському співробітники Національної поліції оголосили про підозру чоловікові, який шахрайським способом заволодівав грошовими коштами пенсіонерів.

Правоохоронцям вдалося встановити схему, згідно з якою працював шахрай. Чоловік приходив у відділення банку і пропонував свою допомогу пенсіонерам в оплаті комунальних послуг через термінал самообслуговування. Наївні пенсіонери приймали пропозицію шахрая, віддаючи йому гроші та банківську картку.

В Кам'янському оголосили про підозру шахраєві, який розводив пенсіонерів на гроші / скріншот з відео

В цей час, перед тим як оплатити комунальні платежі, він непомітно авторизувався зі своєї картки, оплачував всі комунальні платежі і віддавав пенсіонерам квитанцію про проходження платежу. Як тільки потерпілі залишали банк, чоловік дзвонив в службу підтримки банку і говорив, що відправив гроші помилково, повертаючи їх назад на свій рахунок.

Нагадаємо, що в Дніпрі судять матір-садистку, яка посадила дитину на ланцюг.

Як повідомляв портал Знай.иа, у дніпровській лікарні ім. Мечникова не збираються звільняти лікаря, якого засудили за отримання хабара.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині.