Депутат міської ради Дніпра Северин Маринчук вирішив поділитися з мешканцями Новкодацкого району краплею краси – він показав 3D знімок житлового масиву Покровський з висоти пташиного польоту. Відповідну публікацію він зробив в співтоваристві "Група для жителів масиву Покровський (Комунар) м. Дніпро" у Facebook.

Покровський житловий масив безліч дніпрян знають лише як віддалений район міста, що складається з однотипних радянських будинків. Однак, цей житловий масив володіє неймовірними краєвидами, особливо в районі набережної.

Северин Маринчук вирішив показати дніпрянам справжню красу цього району, знявши 3D знімок над станцією метро "Покровська" з висоти пташиного польоту:

Житломасив Покровський з висоти пташиного польоту / фото: Северин Маринчук в Facebook

Житломасив Покровський з висоти пташиного польоту / фото: Северин Маринчук в Facebook

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо, що ж/м Покровський розташований у західній частині міста, між ж/м Червоний Камінь і Парус, прилягає до Дніпра. До 2015 року носив назву "Комунар", з листопада 2015 р. мікрорайону присвоєно ім'я Покровський.

Будувався як друга черга Петровського житлового масиву (після Червоного Каменю). Будівництво багатоповерхових житлових будинків активно розгорнулося в кінці 1970-х років в прибережній зоні на території сел. Діївка.

З пам'яток на Покровському можна знайти Дніпровські плавні, набережну і одну з найстаріших у місті Хрестовоздвиженську церкву (1812-17 рр..).

Нагадаємо, раніше в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області річку Татарку хочуть визнати зоною лиха через надмірне забруднення.

Також Знай.иа писав, що у Нікополі на дитячому пляжі виявили морських тарганів.