Стало відомо про те, що в Дніпрі, Державне бюро розслідувань затримало цілу банду поліцейських.

Таким чином, повідомляється, що в цю банду входило три начальника, а також чотири оперативника відділу поліції в Дніпропетровській області. Про це пише прес-служба Державного бюро розслідувань.

Це про Павлоградському відділі поліції. Там затримали начальника та заступника відділу, начальника сектора, і ще чотири оперативника.

Слідство встановило, що за останній рік, співробітники Павлоградського відділу, для того, щоб підвищити робочі показники, примушували місцевих жителів здійснювати різні злочини, за типом крадіжок, або продажу заборонених речовин. На українців йшло психологічний тиск, а також насильство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За це, потерпілі отримували від поліції гроші і самі наркотичні речовини Після цього, у Державному бюро заявили, що тих притягували до кримінальної відповідальності.

Співробітники правоохоронних органів, які були в цьому замішані, були затримані в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. А на місці роботи і за місцем їх прописки були проведені обшуки. Поліцейським повідомили підозра у скоєнні ряду злочинів, у тому числі і тяжких.

Який їм загрожує термін – поки що невідомо.

Нагадаємо, що в Дніпрі судять матір-садистку, яка посадила дитину на ланцюг.

Як повідомляв портал Знай.иа, у дніпровській лікарні ім. Мечникова не збираються звільняти лікаря, якого засудили за отримання хабара.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік підпалив будинок, замкнувши родичів всередині.