Стало відомо про те, що в місті Дніпро, після того, як конструкції з будівництва впали, було пошкоджено чотири автомобілі.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у четвер, 4 червня на вулиці Херсонській. Неподалік від місця, де розташовується «Дніпро-арена». На автомобілі, які просто стояли, припарковані з будівництва впали конструкції.У Дніпрі

У Дніпрі конструкція з будівництва звалилася на автомобілі, фото: Інформатор

В даному інциденті постраждало відразу чотири автомобілі. Дві машини марки BMW, а також ВАЗ та Mitsubishi, повідомляє Информатор.

У Дніпрі конструкція з будівництва звалилася на автомобілі, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На щастя, нікого поруч і всередині машин в цей момент не було, і всі залишилися живі і здорові. Ситуація, до речі, була дозволена на місці. Забудовник будинку взяв всю провину на себе, і погодився самостійно виплатити водіям, чиї автомобілі потерпіли, компенсацію.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що вранці, 26 травня Київі на Південному мосту виникла аварійна ситуація з одним із найстаріших деформаційних швів. Обірвалася частина накривного листа.

Працівники "Київавтошляхміст" вже працюють на місці НП.

"На Південному мосту - аварійна ситуація з одним із старих деформаційних швів. Обірвалася частина накривного листа.

Фахівці «Київавтошляхміст» вже працюють на місці. Полагодити все планують за 3-4 години", - написали в повідомленні.

Нагадаємо, раніше В Нікополі звалився міст під мова Зеленського про "великой стройке" - конфуз обговорює вся країна

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями

Також «Знай.ua» писав, що Кияни застрягнуть в пробках на Борщагівці на чотири місяці, запасайтеся терпінням