В Дніпрі 5 червня о 7 годині вечора в Службу порятунку "101" надійшов виклик про те, що 14-річний хлопчик не може самостійно спуститися з дерева.

Про це передає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За цим викликом вирушили співробітники 2 державної пожежно-рятувальної частини 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

джерело: ГУ ДСНС України
джерело: ГУ ДСНС України

По прибуттю до місця виклику, рятувальники побачили на дереві 14-річного хлопчика. Поблизу були й інші діти. Вони розповіли, що, намагаючись дістати м'яч, їхній друг не замислюючись піднявся по стовбуру. А от спуститися самостійно не зміг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

джерело: ГУ ДСНС України
джерело: ГУ ДСНС України

На щастя, діти не розгубилися і одразу звернулися за допомогою до рятувальників. З допомогою драбини фахівці ДСНС дісталися до юного сміливця і допомогли йому спуститися на землю.

Хлопець не постраждав.

джерело: ГУ ДСНС України
джерело: ГУ ДСНС України

До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові дике полум'я серед ночі охопило дитячу лікарню - переляканих малюків евакуювали з-під крапельниць

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпрянка залишила немовля в машині і ледь не зійшла з розуму - могло статися найстрашніше

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові врятували руде диво, застрягле на дереві на два дні - господар, якби знайшовся