Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про масштабну перевірку правоохоронних органів у Дніпропетровській області, зокрема, у місті Павлоград. Про подробиці того, що відбувається розповідає прес-служба МВС.

Арсен Аваков заявив про початок зачистки Дніпропетровської області / фото: МВС

Повідомляється, що голова Нацполіції Ігор Клименко заявив про розформування Павлоградського відділення поліції в Дніпропетровській області через підозри щодо співпраці правоохоронців з наркоторговцями та іншими злочинцями. Крім цього, їх підозрюють у фальсифікації кримінальних справ з метою підвищення показників оперативно-розшукової діяльності.

З сьогоднішнього дня ми починаємо тотальну відпрацювання регіону, - заявив Арсен Аваков.

Тепер Павлоградський відділ поліції і чотири його підрозділи будуть розформовані, а нова команда буде набиратися протягом трьох тижнів. Крім того, на обов'язкову перевірку відправлять близько 500 співробітників відділу. На даний момент всі співробітники відділу були виведені за штат, а ДБР та СБУ будуть проводити перевірку фальсифікації службових матеріалів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Арсен Аваков заявив про початок зачистки Дніпропетровської області / фото: МВС

Як повідомляє прес-служба МВС, 4 червня вдалося припинити діяльність злочинної групи, яка перебувала під керівництвом голови Павлоградського відділення поліції. Згідно з версією слідства, співробітники відділу підробляли матеріали кримінальних справ для підвищення показників оперативно-розшукової діяльності. Більш того, співробітники для цього використовували тортури і залякування підозрюваних, а також підробляли докази.

На даний момент правоохоронці затримали вже сімох співробітників відділу, включаючи голову.

Нагадаємо, раніше у Павлограді затримали банду поліцейських.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі дівчинка вистрибнула з вікна другого поверху.

Також Знай.иа писав, що Дніпровська поліція розслідує справу щодо групи "чорних ріелторів", які поневолили 74-річного чоловіка і його сив.