У центрі Дніпра на Європейській площі група вуличних музикантів розвеселила жителів міста енергійною музикою і зарядженими танцями. Поділитися веселим виступом хлопців вирішив Олександр Врублевський на своїй сторінці в Facebook.

У Дніпрі вуличні музиканти підняли настрій всьому місту / скріншот з відео

Багато дніпряни напевно звикли, що на Європейській площі ніколи не буває нудно – постійно грає музика, хтось танцює, влаштовують виставки, благодійні акції, фестивалі та інше. Незважаючи на те, що в найближчі дні ніяких свят не було, кілька жителів міста все одно вирішили розвеселити дніпрян.

Користувач Олександр Врублевський опублікував відео, на якому зняв вуличних музикантів, виконуючих композицію Mahalageasa Горана Бреговича. Хлопці енергійно пересувалися по площі і влаштували справжню виставу.

Это Днепр, детка!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
Geplaatst door Alexandr Vrublevsky op Zaterdag 30 mei 2020

Як пізніше виявилося, творчість хлопців сподобалося не тільки городянам, а й усій Україні – спільнота "InfoFakt Україна" Facebook опублікувала його на своїй сторінці, зібравши під публікацією тисячі коментарів. Люди з усієї країни захоплювалися настільки енергійним виступом, а хтось зазначив, що хлопцям варто підібрати однакові костюми для повного шику.

Коментарі під постом InfoFakt Україна в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа, в мережі показали унікальні кадри дніпровського житлового масиву Покровський.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.