У Дніпрі в пологовому будинку №9 відбулося справжнє диво – на світ поспіль з'явилося 11 дівчаток. Про неймовірне явище написала адміністрація установи в групі "Пологове відділення перинатального центру 9-ї лікарні м. Дніпро" в Facebook.

Народження відразу 11 дівчаток поспіль досить незвичайне явище і на перший погляд може здатися неможливим. Однак, в дніпровському пологовому будинку №9 довели зворотне – адміністрація установи розповіла як раз-таки про такий випадок.

У Дніпрі народилося 11 дівчаток поспіль / фото: Pixabay

За словами медиків, подібна ситуація раніше відбувалася на Старий новий рік, коли на світ з'явилося поспіль 11 хлопчиків. Тоді вони отримали назву "Футбольна команда". На цей раз, на честь свята Трійці, в лікарні народили 11 дівчаток поспіль, яким дали назву "Одинадцять подруг".

Магія "одинадцяти" для "Дев'ятки" Пам'ятаєте, ми писали, що на Старий новий рік у відділенні народилося поспіль 11 хлопчиків? Тоді з нашої легкої руки їх прозвали "Футбольною командою". Та ось настало літо, а у нас напередодні і на Трійцю дівчата взяли реванш. На цей раз одинадцять дівчаток поспіль! Пропонуємо придумати назву для чергового чуда, яке сталося в стінах пологового будинку 9 лікарні Дніпра. Наш варіант - "Одинадцять подруг". Зробити загальне фото не дозволяють правила карантину, але ми з оптимізмом дивимося у майбутнє! – написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.