Дніпрянам у найближчий тиждень варто грунтовно запастися широкими капелюхами і сонцезахисними кремами – погода принесе неймовірно спекотні будні. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко.

Синоптик розповіла, що в найближчі дні в Україну прийде нестерпна спека, яка охопить більшість регіонів. Зокрема, на Східній, Центральній та Південній Україні очікується денна температура від +32 до +35. Наталка Діденко зазначила, що впродовж тижня буде переважати сонячна і посушлива погода.

Температурна карта / фото: Наталка Діденко в Facebook

Карта опадів / фото: Наталка Діденко в Facebook

У той же час, західні регіони зможуть похвалитися відносно прохолодною і свіжою погодою – вдень температура повітря сягатиме +23-28 градусів. Наталка Діденко пояснила, що така свіжість пов'язана з періодичними дощами і грозами, які наздоженуть цю частину країни.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тому не соромтеся величезних капелюхів, не забувайте брати з собою термальну і звичайну воду, періодично занурювати по лікоть руки в прохолодну воду і набирайтеся річного справжнього тепла, яке ще недавно було дефіцитом, - уклала Діденко.

Нагадаємо, раніше Дніпро засипало градом.

Як повідомляв портал Знай.иа Українці на місяць відчують погоду Лондона - синоптики змінили прогноз на червень

Також Знай.иа писав, що "Червневий сніг" під Києвом виявився жартом природи, - правда виявилася куди цікавіше.