У Дніпрі кіт Рижик терміново потребує допомоги небайдужих – вихованця буквально перерізало сталевим дротом, і він гниє заживо. Про трагічну долю кота розповіла волонтер Ольга Уманчик на своїй сторінці в Facebook.

Дніпровський волонтер Ольга Уманчик нещодавно знайшла на вулиці кота Рижика і віднесла його у ветеринарну клініку. Вона розповіла, що господар кота загинув, а тварина залишилася на вулиці і протягом двох тижнів терпіла знущання садистів. Кота обмотали залізним дротом, який буквально перерізує його навпіл.

Geplaatst door Olga Umanchyk op Maandag 8 juni 2020

З кожним днем Рижиков ставало все гірше – він насилу пересувався, а пізніше і зовсім не міг підвестися на ноги. З його рани почала текти вже не кров, а смердючий гній. Уманчик здивувалася, чому люди раніше не зняли дріт з тварини і не звільнили його від мук.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Волонтер розповіла, що розсічення дуже глибокі, тому доведеться швидше за все шити. Але, на даний момент у притулку немає грошей і висять борги перед ветеринарними клініками. Лікарі відмовляються приймати тварину без передоплати, а йому потрібен буде наркоз, операція, стаціонар, лікування, обробки, корм і багато іншого.

У Дніпрі кіт, перев'язаний металевим дротом, терміново потребує допомоги / фото: Ольга Уманчик в Facebook

Ольга просить усіх небайдужих допомогти фінансово, адже навіть 20, 50, 100, 200, 500 гривень можуть подарувати життя тварині.

Як допомогти:

  • Сторінка міні-притулку в Facebook;
  • Куратор міні-притулку (093) 235-03-70 Ольга;
  • Карта міні-притулку Приватбанк: 4149 4991 3681 6293 — Уманчик Ольга;
  • Карта міні-притулку MonoBank: 5375 4141 0707 6654 — Уманчик Ольга.

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.