У Дніпрі загинув хлопчик, якому на допомогу кинулося буквально все місто. Сумну новину повідомила волонтер Олександра Сова-Тимощенкова на своїй сторінці в Facebook.

У Дніпрі загинув хлопчик, якого рятували всім містом / фото: БФ Сова у Facebook

Ще 29 травня у лікарню потрапив Сірий Назарій, учень 7 класу з хорошою успішністю. Олександра розповіла, що як-то раз він відчув нездужання, слабкість, у нього з'явилася задишка. По рекомендації кардіолога хлопчика відправили у відділення дитячої кардіохірургії Дніпропетровського обласного кардіоцентру. Лікарі діагностували йому системне захворювання сполучної тканини, гострий дифузний міокардит і респіраторний дистрес синдром.

У Дніпрі загинув хлопчик, якого рятували всім містом / фото: БФ Сова у Facebook

Волонтерам вдалося зібрати понад 69 тисяч гривень на допомогу хлопчикові і зібрали би більше, адже лікування допомагало. 5 червня стан хлопчика стабілізувався, значно зменшилася лихоманка, однак він все ще перебував на штучній вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але в неділю, 7 червня, захворювання забрало життя Назарія, тому збір коштів був припинений. Волонтер подякувала всіх небайдужих за надану допомогу і принесла рідним хлопчика свої співчуття.

Нагадаємо, раніше дніпряни заклеели стіни 21-ї міськлікарні паперовими серцями в якості підтримки для медиків.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські вуличні музиканти підняли настрій всьому місту.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі своїми руками побудували роллердром для дітей.