У неділю, 7 червня, в Чечелівському районі Дніпра рятувальники забрали гадюку, яка заповзла в квартиру на 7 поверсі житлового будинку. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався у свято Трійці, 7 червня. В 13:13 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов дзвінок від жінки, яка виявила у своїй квартирі метрову змію. Що дивно, змія виявилася не на перших поверхах, а забралася в квартиру на 7 поверсі житлового будинку.

У Дніпрі змія залізла в квартиру на 7 поверсі житлового будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

На місце події вирушили співробітники підрозділу аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області. По прибуттю рятувальники виявили, що плазун забився в куток на кухні, а його приблизна довжина оцінюється в 1 метр.

Змію оперативно зловили з допомогою спеціального пристосування, помістили в бочку і вивезли за межі міста, де і відпустили на свободу. До рятувальної операції були залучені 4 співробітники особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше дніпрянам вдалося зняти групу перехожих – чоловіка і жінку – які розбивали вітрини на одному з проспектів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік відкусив вухо братові.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі затримали спритного домушника, на рахунку якого напевно не одна квартирна крадіжка.