У місті Кам'янське Дніпропетровської області мешканці одного з будинків вирішили полегшити собі переїзд, просто скинувши всі непотрібні речі з вікна четвертого поверху. Інцидент встигла зняти користувачка Facebook Софія Волощенко, передає видання "Дніпровська панорама".

Переїзд завжди трудомісткий та не дешевий процес, оскільки необхідно найняти спеціальних людей, які винесуть усі важкі меблі і перевезуть на нове місце проживання. Однак, деякі жителі Кам'янського вирішили не обтяжувати себе зайвими витратами, позбувшись від меблів простим, але досить небезпечним способом.

В Кам'янському невідомі почали викидати старі меблі з вікна четвертого поверху / скріншот з відео

Мешканці багатоквартирного будинку почали викидати старі меблі з вікна четвертного поверху просто на голови перехожих. Більш того, на землю навіть полетів керамічний унітаз. Уламки меблів і сантехніки валялися на землі посеред стежки біля будинку. Місцева мешканка Софія Волощенко встигла зняти розруху на відео та опублікувати в соціальних мережах. Городяни були вкрай обурені таким вчинком.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в одному з київських супермаркетів чоловік намагався продати охоронцям ручну гранату.

Як повідомляв портал Знай.иа у центрі Дніпра загорівся колишній квітковий ринок, розташований по вулиці Барикадній.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка ледь не стала жертвою зіпсованого молока.