В місті Павлоград Дніпропетровської області сталося ДТП, в ході якого чоловіка затиснуло в кабіні вантажівки. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

У Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 8 червня на вулиці Дніпровській у Павлограді. На гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Як з'ясувалося, водій вантажівки Mercedes-Benz не впорався з керуванням і влетів в електроопору, внаслідок чого його затиснуло в кабіні, і він не зміг вибратися самостійно.

У Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Прибулі на місце співробітники ДСНС використовували спеціальне аварійно-рятувальне обладнання для звільнення чоловіка 1991 року народження. Рятувальники вирізали шматки пошкодженої кабіни, благополучно дістали водія та передали в руки медиків для подальшої госпіталізації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Після цього співробітники ДСНС змили пально-мастильні матеріали з дороги і здійснювали чергування на місці для забезпечення пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше в одному з київських супермаркетів чоловік намагався продати охоронцям ручну гранату.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Дніпра загорівся колишній квітковий ринок, розташований по вулиці Барикадній.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка ледь не стала жертвою зіпсованого молока.