В селі Вільне Криворізького району Дніпропетровської області місцевий рибалка виловив з водосховища екзотичну рибку, яка зазвичай не водитися в наших краях. Трофеєм похвалився Тимур Горлівський, опублікувавши відповідні знімки в Facebook-співтоваристві "Рибалка в Кривому Розі".

Як розповів рибак, рідкісна екзотична рибка попалася йому в Карачунівському водосховищі біля села Вільне. Він відразу ж поділився уловом з місцевими рибалками, які поставилися до неї з недовірою. Багато стали припускати, що це фотошоп, оскільки в Україні така риба б просто не вижила.

Під Кривим Рогом рибалка зловив у водосховищі екзотичну рибку / фото: Тимур Горлівський в Facebook

Коментар Тимура Горлівського в Facebook / скріншот

Однак, Тимуру вдалося довести свою правоту. Як виявилося, трофеєм стала популярна акваріумна, тропічна рибка Астронотус. Рибалка випадково зловив її, тому поцікавився у громадськості, як називається ця риба.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Що примітно, Астронотус є тропічної рибою, яка мешкає у водах Амазонки і виростає до 35 см в довжину. Для людей вона абсолютно безпечна – рибка живиться переважно комахами, молюсками та дрібною рибою.

Під Кривим Рогом рибалка зловив у водосховищі екзотичну рибку / фото: Тимур Горлівський в Facebook

Рибалки припустили, що в наші краї вона могла потрапити або з-за теплої зими, або її хтось випустив із акваріума в водосховище. Втім, Тимур вирішив не церемонитися над походженням даної риби, тому просто посмажив її і з'їв.

Коментар Тимура Горлівського в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі метрова змія забралсь в квартиру на 7 поверсі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі кіт два тижні терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що літня жінка викинула у смітник кошеня.