У Дніпрі жителі житлового масиву Парус помітили забавного звіра – білка сиділа на дереві шовковиця та розпихала за обидві щоки ще зелені плоди. Цікавою знахідкою поділилася користувачка Алла Базилеева в Facebook-співтоваристві "Актив ж/м Парус (Дніпро)".

Нарешті в Дніпро прийшло довгоочікуване літо після тривалих дощових буднів. Всі не проти поласувати солодкими стиглими фруктами і ягодами, які вже буквально просяться з дерев на стіл. Однак, не тільки людям за смаком літні ласощі – мешканці ж/м Парус помітили білочку, яка за обидві щоки закладала зелені плоди шовковиці.

У Дніпрі помітили білку, яка поїдає шовковицю / фото: Алла Базилеева в Facebook

Це видовище дуже вразило Аллу Базилееву, тому вона вирішила поділитися часткою позитиву з оточуючими, знявши декілька фото і відео.

Ось така руда красуня, зустрілася нам на набережній. Не думала, що білки шовковицю їдять! Прям, як ми в дитинстві, написала автор посту Алла Базилеева.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відео можна подивитися за посилання.

Користувачі мережі не змогли пройти повз таких милих кадрів і почали активно коментувати подію:

Коментарі під постом Алли Базилеевой в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі метрова змія забралсь в квартиру на 7 поверсі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі кіт два тижні терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що літня жінка викинула у смітник кошеня.