В Дніпрі з 29 травня розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому і більше не з'являвся. Про подробиці зникнення і прикмети зниклого розповідає видання "Дніпро оперативний".

У Дніпрі розшукують Гаврилова Віктора Петровича / фото: Дніпро оперативний

Повідомляється, що Гаврилов Віктор Петрович вийшов з дому в п'ятницю, 29 травня, і більше не повертався за місцем проживання. Рідні і близькі чоловіка дуже стурбовані, оскільки він може страждати провалами в пам'яті. При собі Віктор не мав жодних документів.

Був одягнений: синій піджак, блакитні джинси, чорна шапка.

Якщо вам що-небудь відомо про місцезнаходження безвісти зниклого Віктора Гаврилова, - прохання звернутися за телефонами: 067-800-26-32 або на гарячу лінію "102".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Дніпрі розшукують Гаврилова Віктора Петровича / фото: Дніпро оперативний

Варто нагадати, що поліція намагається встановити місцезнаходження 53-річної жительки села Чернеччина Магдалинівського району Віри Саласки. 13 травня зникла приїхала до своїх знайомих у село Нове Новомосковського району Дніпропетровської області. На ранок наступного дня вона покинула будинок і на місці тимчасового проживання більше не з'являлася. На даний момент поліція не має інформації щодо її місцезнаходження.

У Дніпропетровській області розшукують 53-річну жінку / фото: Новомосковський відділ поліції в Facebook

Прикмети: виглядає на 50-55 років, зріст близько 150 см, худорлява статура, довге темно-русяве волосся. З особливих прикмет у поліції зазначили сутулість і кривизну ніг.

Була одягнена чорний чоловічий піджак, чорні штани і сині калоші.

Якщо вам щось відомо про місцезнаходження Віри Саласки, або ви бачили її раніше, прохання повідомити зручним способом, звернутися на гарячу лінію "102" або за телефоном: +38 098-242-58-03, +38 050-948-53-23.

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.