В місті Нікополь Дніпропетровської області співробітники місцевої поліції повернули додому жінку, яка вийшла з дому і не змогла згадати, де живе. Про подробиці інциденту повідомляє прес-служба Нікопольського відділення ГУНП у Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що 89-річна мешканка Нікополя вийшла з дому 8 червня, проте не змогла згадати, де живе. У той же день 63-річна дочка зниклої звернулася в місцеве відділення поліції. Вона розповіла, що мати пішла з дому близько 17:00 в невідомому напрямку. Рідні намагалися самостійно розшукати жінку, але спроби виявилися марними.

Після надходження заяви всі наряди Нікопольської поліції були орієнтовані на розшук зниклої. Через годину 89-річна мандрівниця була знайдена в іншій частині міста. Бабуся була благополучно доставлена за місцем проживання.

У Нікополі розшукали бабусю, яка не могла згадати, де живе / фото: facebook.com/Нікопольський-відділ-поліції-ГУНП-в-Дніпропетровській-області

Варто нагадати, що в Дніпрі з 29 травня розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому і більше не з'являвся.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Дніпрі розшукують Гаврилова Віктора Петровича / фото: Дніпро оперативний

Повідомляється, що Гаврилов Віктор Петрович вийшов з дому в п'ятницю, 29 травня, і більше не повертався за місцем проживання. Рідні і близькі чоловіки дуже стурбовані, оскільки він може страждати провалами в пам'яті. При собі Віктор не мав жодних документів.

Був одягнений: синій піджак, блакитні джинси, чорна шапка.

Якщо вам що-небудь відомо про місцезнаходження безвісти зниклого Віктора Гаврилова, - прохання звернутися за телефонами: 067-800-26-32 або на гарячу лінію "102".

У Дніпрі розшукують Гаврилова Віктора Петровича / фото: Дніпро оперативний

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.