У вівторок ввечері, 9 червня, в Новомосковську Дніпропетровської області зупинилося серце депутата місцевої міськради і журналіста Александровича Андрія Володимировича, який загинув у пожежі. Про це повідомляє видання "Полезная газета Новомосковска", де загиблий був головним редактором.

У виданні розповіли, що загинув Андрій Александрович ввечері, 9 червня, йому було 38 років. Він був відмінним другом, журналістом, редактором і колегою. Рідні та близькі загиблого досі не можуть змиритися з тим, що сталося. Останнім часом на нього навалилася маса проблем і він замкнувся в собі, що, на жаль, не помітили його близькі. Редакція газети висловила щирі співчуття.

У Новомосковську в наслідок пожежі помер місцевий депутат / фото: Корисна газета Новомосковська

Варто нагадати, що Андрія Александровича госпіталізували у важкому стані після вибуху в його квартирі в Новомосковську. В оселі виникла масштабна пожежа, а ударна хвиля зруйнувала суміжну стіну з сусідньою квартирою. З квартири, яка перебувала над місцем трагедії, рятувальникам вдалося врятувати 7-річну дитину.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з повідомленням прес-служби ДСНС в Дніпропетровській області, повідомлення про інцидент надійшло в Службу порятунку близько 05:41. Займання вдалося локалізувати вже до 06:15, а ліквідувати – о 06:30.

Нагадаємо, раніше у Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в ніч з 7 на 8 червня чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром меблі та унітази полетіло на голови перехожим.