У Кривому Розі учениці восьмого класу Центрально-Міського ліцею посіли третє місце на міжнародному IT-конкурсі "Technovation Challenge Ukraine" у складі команди "Sailor Warriors". Про це повідомляє Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради в Facebook.

В команду увійшли чотири дівчинки: Вероніка Хомуха, Марія Торгалова, Дарія Шевченко і Марія Фатаєва. Спільними зусиллями школярки розробили мобільний додаток "Woozle", який може допомогти в надзвичайних ситуаціях.

Команда Sailor Warriors, у складі якої учениці 8 класу Криворізького Центрально-Міського ліцею Хомуха Вероніка,...

Geplaatst door Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради op Dinsdag 9 juni 2020

З його допомогою можна відправити в надзвичайні служби свої координати, якщо ви заблукали в лісі, наприклад. Крім цього, юні розробниці додали в додаток оффлайн інструкції, які допомагають у виживанні. За їх словами, цей додаток допоможе зробити вашу подорож більш безпечною.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Криворізькі школярки розробили додаток, який зробить подорожі безпечними / скріншот з відео

У режимі онлайн дівчинки захистили свою роботу і благополучно зайняли третє місце. Школярки зняли 5-хвилинний промо-ролик, в якому розповіли про свою розробку.

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі стався кричущий випадок у ресторані "Мелроуз" під час обслуговування діабетика.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі дівчинка вистрибнула з вікна другого поверху.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі на площі 30-річчя Перемоги Саксаганського району міста загорівся вагон швидкісного трамвая.