Дніпропетровську і Запорізьку області зв'яжуть водним транспортом – по Дніпру запустили пасажирсько-вантажний катер "Азов'я". Про це розповів Олександр Альошин на своїй сторінці в Facebook.

Через те, що на даний момент автомобільно-пасажирський пором СП-2 став на ремонт, з Дніпропетровської області в Запорізьку запустять пасажирський катер "Азов'я". Він буде здійснювати пасажирські перевезення з Кам'янки-Дніпровської (Запорізька область, лівий берег) у Нікополь (Дніпропетровська область, правий берег).

Дніпропетровську і Запорізьку області з'єднають водної переправою / фото: Олександр Альошин в Facebook

Олексій Альошин надав графік роботи водного транспорту і розповів про розцінки для дорослих і дітей. Він розповів, що пасажирсько-вантажний катер буде курсувати від пристані Кам'янка-Дніпровська до порту Нікополь і назад кожен день. У будні катер буде ходити двічі на день, а у вихідні – тричі на день. Вартість проїзду для дорослого становить 90 гривень, для дитини – 50 гривень. Можна також безкоштовно перевозити багаж до 20 кілограм.

Докладний розклад маршруту:

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розклад катери Кам'янка-Дніпровська - Нікополь / фото: Олександр Альошин в Facebook

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області скоротять кількість районів.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу ще 9 маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відновили роботу приміських електричок.