З неділі, 7 червня, у Дніпропетровській області розшукують жінку, яка відпочивала з друзями на базі відпочинку на Голубих озерах. Про прикмети і подробиці зникнення повідомляє видання "Інформатор".

У Дніпропетровській області розшукують Соколову Марину Михайлівну / скріншот з відео

Повідомляється, що Соколовська Марина Михайлівна в неділю, 7 червня, вирушила відпочивати з друзями на базу відпочинку "Green Park", розташовану на Голубих озерах. Близько 17:00 дівчина відійшла в невідомому напрямку і більше не поверталася. На зв'язок вона також не виходить. Друзі повідомили, що поняття не мають, куди могла податися і де зараз знаходитися зникла.

У Дніпропетровській області розшукують Соколову Марину Михайлівну / фото: Інформатор

Прикмети: на вигляд 34-37 років, зріст — 170-173 см, чорне волосся до плечей, карі очі, шрам від опіку під правою ключицею.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Була одягнена тільки в купальник.

Вдома маму чекають дві неповнолітні доньки — 9 і 12 років. Якщо ви знаєте, де знаходиться жінка, помітили її десь у місті, чи згадали, що бачили раніше, — відразу ж передайте інформацію на «102» або зателефонуйте за номером: (050) 744-43-39 — Тетяна, (067) 190-71-24 — Людмила.

Нагадаємо, раніше в Нікополі поліція розшукала 89-річну женищну, яка забула де живе.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі з 29 травня розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому і більше не з'являвся.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.