В селищі Мирне, яке розташоване в Шевченківському районі Дніпра правоохоронці спіймали "закладницю". Про це розповідає прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області на своїй сторінці в Facebook.

У Дніпрі зловили юну закладчицу / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області в Facebook

Повідомляється, що в селищі Мирний місцевий житель побачив дівчину, яка на провулку Кінцевому робила так звані "закладки" з наркотичними засобами. Він розповів про це правоохоронним органам, описавши зовнішній вигляд підозрюваної і куди вона попрямувала далі. Помітив він її, коли вона закопувала щось прямо у нього під вікнами.

Співробітники Патрульної поліції прибули на вказане громадянином місце і досліджували територію. Правоохоронці знайшли дівчину за вказаними прикметами, провели поверхневий огляд і попросили показати вміст сумки. Усередині сумки вони виявили гумову рукавичку, в якій лежали різнокольорові згортки з невідомими речовинами, схожими на наркотичні.

У Дніпрі зловили юну закладчицу / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області в Facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

У Дніпрі зловили юну закладчицу / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області в Facebook

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка вилучила речові докази. Крім того, дівчина показала, де сховала інші пакунки. 20-річну громадянку доставили в Шевченківське відділення поліції.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі помітили неадекватного чоловіка, який бігав голим по вулиці.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети.