У Дніпрі на вулиці Житомирській сталася ДТП – водій Москвича протаранив паркан приватного будинку і змився з місця події. Про подробиці інциденту розповідає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася у середу, 10 червня на вулиці Житомирській в Індустріальному районі Дніпра. За розповідями очевидців, водій Москвича врізався в паркан приватного сектора, а оскільки був у нетверезому стані, втік з місця події.

Через зіткнення паркан розсипався, а передня частина автомобіля згорнулася в гармошку. Більше ніяких подробиць ДТП не повідомлялося.

У Дніпрі водій Москвича протаранив паркан і змився з місця ДТП фото: t.me/hyevuy_dnepr

Варто нагадати, що у Павлограді сталося серйозне ДТП, в ході якого чоловіка затиснуло в кабіні вантажівки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 8 червня на вулиці Дніпровській у Павлограді. На гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Як з'ясувалося, водій вантажівки Mercedes-Benz не впорався з керуванням і влетів в електроопору, внаслідок чого його затиснуло в кабіні, і він не зміг вибратися самостійно.

У Павлограді чоловіка вирізали з пошкодженої кабіни вантажівки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Нагадаємо, раніше в Дніпрі чоловік помер після поїздки в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі місцеві жителі зіткнулися з неадекватною жінкою, яка кидалася на дітей і кидала в них різні предмети.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік збирався стрибнути з Нового мосту.