Дніпрянка стала свідком дуже героичного і милого вчинку – група рятувальників дістала із занедбаного підвалу собаку, що потрапив у пастку. Про це розповідає користувачка Facebook Юлія Федорова.

У Дніпрі рятувальники дістали з занедбаного підвалу собаку / фото: Юлія Федорова в Facebook

За словами жінки, вона проживає на першому поверсі, а перед вікнами у неї знаходиться приватний сектор і високий чагарник з диким виноградом перед парканом. Кілька днів тому вона почула жалібний собачий голос, проте на світанку нікого не виявила, тому і припустила, що звуки долинали з приватного сектора.

На третю ніч писк був настільки сильним і Юлія зрозуміла, що сталася біда. Через кілька походів у чагарник вона виявила занедбаний підвал, з якого визирав собака.

У Дніпрі рятувальники дістали з занедбаного підвалу собаку / фото: Юлія Федорова в Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона відразу ж звернулася до КП "Зооконтроль", які відповіли незважаючи на неробочий час. Там їй порадили звернутися в Службу порятунку "101", як вона і вчинила. Прибулі на місце рятувальники взялися рятувати собаку з пастки. Через те, що він провів там кілька днів, він встиг заритися в ямі, що тільки нога стирчала. Однак, за неї тягнути було не можна, пояснили рятувальники, оскільки можна травмувати тварину.

За 3 хвилини співробітники ДСНС злагоджено дістали з ями пса і випустили його на волю. Вже через кілька хвилин собака побіг, що в далечі виблискували лише його брудні лапи.

Пост Юлії Федорової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше дніпряни помітили білку, що поїдає шовковицю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області в селі Військове місцеві жителі вперше в цьому році виявили цикад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі кіт два тижні терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.