Неподалік міста Кам'янське Дніпропетровської області на Голубих озерах виявили тіло жінки, яку оголосили в розшук кількома днями раніше. Про подробиці події повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що бездиханне тіло жінки було виявлено на Блакитних озерах в штучному водоймищі "Єлизаветівський котлован" в середу, 10 червня. Рятувальники витягли потерпілу попередньо в трьох метрах від берега без ознак життя та передали справу правоохоронним органам.

На Голубих озерах знайшли тіло жінки, яка зникла кілька днів тому / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Як з'ясувалося, загиблою виявилася жінка 1984 року народження, яка пропала ще в неділю, 7 червня. Соколовська Марина вирушила з друзями на базу відпочинку "Green Park" на Голубих озерах. Близько 17:00 вона відійшла від компанії в одному купальнику і пропала безвісти. Тим часом вдома маму чекали дві доньки - 9 і 12 років.

У Дніпропетровській області розшукують Соколову Марину Михайлівну / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В цей же день, на пошуки зниклої було направлено відділення 2-го взводу Дніпропетровського воєнізованого гірничорятувального загону міста Кам'янське ДСНС України в Дніпропетровській області. Але, після обстеження акваторії жінку знайти не вдалося.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі знайшли тіло чоловіка під вікнами власної квартири.

Як повідомляв портал Знай.иа у дніпровській маршрутці через духоту дівчина втратила свідомість.

Також Знай.иа писав, що у Новомосковську в результаті вибуху в квартирі загинув місцевий депутат.