У Дніпрі на житловому масиві Косіора провели тест-драйв кінотеатру під відкритим небом. Про радісну новину городянам повідомив місцевий активіст Володимир Мамченко на сторінці "Райончика" в Facebook.

У Дніпрі відкрили кінотеатр під відкритим небом / скріншот з відео

Чоловік розповів, що у вівторок, 9 червня, вперше встановили стаціонарний екран для перегляду фільмів і мультиків під відкритим небом. Покази будуть абсолютно безкоштовними і відвідати їх може кожен бажаючий. Він розташований на житловому масиві Косіора біля палацу культури "Металург". Перший показ відвідало кілька сотень жителів району.

Ініціатива була створена за підтримки місцевих активістів, а також депутата Дніпровської міської ради Сергія Пустового. Він розповів, що 9 червня відбулося неофіційне відкриття кінотеатру, на якому показували традиційний мультфільм "Жив був пес". Повноцінно він почне функціонувати вже в липні, коли карантинні обмеження або знімуть, або послаблять.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Дніпрі відкрили кінотеатр під відкритим небом / скріншот з відео

Нагадаємо, що в Дніпрі вулицю залило водою з каналізації.

Як повідомляв портал Знай.иа Дніпропетровську і Запорізьку області зв'яжуть водним транспортом – по Дніпру запустили пасажирсько-вантажний катер "Азов'я".

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області скоротять кількість районів.