У Дніпрі прямо на стіні житлового будинку оселився величезний рій бджіл, який не на жарт лякає місцевих жителів. У той же час, рятувальні служби ігнорують цей факт. Про подробиці інциденту розповів Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Як розповіла жителька, рій бджіл влаштувався на стіні житлового будинку, розташованого в Індустріальному районі по вулиці Богомаза, 198. У першому під'їзді, приблизно на третьому поверсі буквально тисячі бджіл обложили кут будинку і, вочевидь, не збираються відлітати. За словами жінки, бджоли проникають в під'їзд через щілини у вікні.

Як виявилося, мешканці будинку неодноразово зверталися в дві служби цькування комах, однак там їм відмовили, заявивши, що "ми бджолами не займається, вони не завдають шкоди людині".

Варто нагадати, що 10 червня, співробітники ДСНС в Дніпропетровській області зняли рій бджіл з житлового двоповерхового будинку. Як розповіли в прес-службі відомства, комахи оселилися на стіні будинку, розташованого по вулиці Малогвардійській в Самарському районі Дніпра. Вулик був розташований на стіні житлового багатоквартирного будинку і міг бути небезпечний для місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прибувши на місце, рятувальники виявили, що рій бджіл розташувався на висоті близько 4-х метрів. Фахівці використовували сходи і шанцевий інструмент, щоб помістити рій бджіл у бочку і відпустити за межами міста.

У Дніпрі рятувальники зняли з житлового будинку бджолиний вулик / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Нагадаємо, раніше під Кривим Рогом на Південному водосховищі сім'я рибалок-любителів випадково спіймала величезного товстолоба.

Як повідомляв портал Знай.иа неподалік від Кривого Рогу зграя лебедів потрапила в кам'яну пастку через червневої спеки.

Також Знай.иа писав, що дніпрянин під час підводного полювання зловив 51-кілограмового сома.