У четвер, 11 червня, на дніпровському житловому масиві Тополь-2 сталася пожежа – на 4-му поверсі житлового будинку загорівся балкон. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі на Тополі-2 загорівся балкон багатоповерхівки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Повідомляється, що подія сталася в багатоповерховому будинку на другому Тополі – на четвертому поверсі загорівся балкон. За попередньою інформацією, на балконі загорілися речі, найімовірніше, в результаті невдалого польоту недопалка з верхніх поверхів. Однак, достовірну версію належить дізнатися правоохоронцям.

Як розповіли в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області, 11 червня близько 12:30 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про пожежу на Тополі-2. На місце події прибуло 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Локалізувати займання вдалося до 12:41, а ліквідувати – до 12:49.

На щастя, пожежники змогли уникнути перекидання вогню на іншу квартиру, тому здебільшого постраждав лише балкон. Полум'я поширилося на території 6 кв. м. і знищило домашні речі. На момент події господарів вдома не було, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Видання "Дніпро Оперативний" надало кадри з місця події:

У Дніпрі на Тополі-2 загорівся балкон багатоповерхівки / фото: Дніпро Оперативний

У Дніпрі на Тополі-2 загорівся балкон багатоповерхівки / фото: Дніпро Оперативний

Нагадаємо, раніше у Підгородньому водія ВАЗа затиснуло в автомобілі в наслідок зіткнення з електроопорою.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром виловили труп молодої жінки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з вікна житлового будинку випав літній чоловік і розбився на смерть.