У Дніпрі на житловому масиві Тополь-3 четверо невідомих чоловіків побили літнього чоловіка, відібравши у нього мобільний телефон. Місцеві зловили деяких з них і представили громадськості, передає Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що інцидент стався на житловому масиві Тополь-3, що розташований у Шевченківському районі Дніпра. Четверо невідомих чоловіків вирішили трохи "підзаробити", знайшовши легку мішень – вони напали на літнього чоловіка і відібрали у нього мобільний телефон. Очевидці розповіли, що в результаті нападу у дідуся була розсічена брова.

У Дніпрі четверо невідомий побили старого, відібравши мобільний телефон / фото: t.me/huevuy_dnepr

Небайдужі перехожі кинулися на допомогу – хтось кинувся рятувати старого, а хтось побіг ловити ушлих грабіжників. Двох з чотирьох чоловіків все ж вдалося зловити і зафіксувати на камеру – вони сиділи на землі без футболок з опущеними головами. Навколо них зібралися свідки події і, очевидно, очікували правоохоронців.

Автор посту написав, що затриманих чоловіків взяли, а от інші два ще розгулюють по району, "розважаються".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі неадекват з відром салидола позбувся дітей під вікнами.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі вулицю залило водою з каналізації.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром охоронець "АТБ" врятував жінці життя.