У четвер, 11 червня, в селі Бабайковка у Царичанському районі Дніпропетровської області з річки Оріль витягли бездиханне тіло 9-річного хлопчика, який потонув. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інформація про подію надійшла на гарячу лінію Служби спасіння "101" 11 червня близько 16:51. Очевидці події розповіли, що хлопчик 2011 року народження пішов купатися на річку Оріль, однак в якийсь момент зник. Відпочиваючі і батьки почали шукати дитину, але безрезультатно.

Під Дніпром на річці Орель потонув 9-річний хлопчик / скріншот з відео

Прибулі на місце рятувальники ретельно досліджували дно річки і витягли на берег тіло дитини, яка не подавала ознак життя. Повідомляється, що хлопчика знайшли на глибині 1,5 метра. На місце прибули медики, але реанімувати дитину так і не вдалося: вони лише констатували смерть хлопчика.

Співробітники ДСНС закликають до відповідальності всіх батьків та попереджають, що дітям потрібен контроль, в особливості — під час купання у водоймах, оскільки їх поведінка непередбачувана. Також рятувальники попередили всіх про небезпеку купання у водоймі, дно якого невідомо.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі з вікна житлового будинку випав літній чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа у Павлограді охоронець "АТБ" врятував жінці життя.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром з водойми виловили труп молодої жінки.