У Дніпрі в п'ятницю, 12 червня, негода влаштувала справжній Апокаліпсис. Про це повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, опублікувавши фото і відео наслідків розгулу потужної стихії.

Скрін, Facebook

За його словами, лише за 15 хвилин надзвичайно потужної зливи в місті випала півторамісячна норма опадів. Крім того, сильний ураганний вітер повалив майже шість десятків дерев, влаштував обриви 14 ліній електротранспорту, а також 12 ліній електропостачання міськсвітла. Повалені дерева розбили сім автомобілів городян.

Також стихія залишила без електрики три міські лікарні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Geplaatst door Mykhailo Lysenko op Vrijdag 12 juni 2020

Рятувальникам довелося оперативно розчищати міські вулиці від гілок і сміття. В результаті зливи «попливла» вулиця Короленка, на реконструкцію якої місто нещодавно витратило більше 102 мільйонів гривень.

«Перший тест дощем провалений повністю. У сухому залишку ми отримаємо вулицю, де буде дико жарко під сонцем, тому що вирубали всі дерева, і дуже мокро під час дощу, тому що зливова каналізація ні до біса», - пишуть у місцевих соцмережах.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Крім того, величезне озеро дощової води утворилося на Катеринославському бульварі та на житловому масиві «Парус».

Нагадаємо, на Львівщині випав значний шар граду

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернопільській області град знищив посіви

Також Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.